Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » СТО МЛАДИХ ТАЛЕНАТА ГРАДА БЕОГРАДА 2016.


Нишки Креативни Студио 12:00:00 0

Славка Аврамовић, ОШ "Свети Сава" Младеновац

 
ДЕО СМО “СТО МЛАДИХ ТАЛЕНАТА ГРАДА БЕОГРАДА 2016.”


Потврда да се у ОШ “Свети Сава” у Младеновцу у континуитету негује литерарни стваралачки рад ученика је овогодишња збирка “СТО МЛАДИХ ТАЛЕНАТА ГРАДА БЕОГРАДА 2016”. У сто изабраних песама ученика о 1. до 8. разреда са територије Града Београда место су нашле песме ученика 3/3 одељења - Јулијане Илић, Кристине Николић и Леона Петронијевића!
Заслужују честитке за свој рад и успешно представљање школе уз жеље да наставе да пишу песме и освајају награде, јер ово није једини конкурс на којим су њих троје били успешни ове године!
Ми смо ту да их подржавамо!
Подсетићемо вас још!
“Српска кућа” је издавач збирке песама под називом “СТО МЛАДИХ ТАЛЕНАТА ГРАДА БЕОГРАДА 2016”.
Сваке године ова издавачка кућа из Пожаревца позива основне школе са територије Града Београда да пошаљу песме својих ученика, а након тога, врши одабир 100 најуспешнијих песама и објављује их у збирци за ту годину.
Наша школа веома успешно учествује на овом конкурсу и песме наших ученика су објављиване још 2011. године. У Збирци која је издата за 2014. годину,  међу тих сто изабраних, нашле су се и песме ученица садашњег 4/3 одељења: Саре Кузмић, Мине Аврамовић, Иване  Милановић, Ивоне Миленковић, Николине Димитријевић, Нине Ковачевић и Софије Ђорђевић.

Са поносом истичемо да је 2012. године збирка издата под насловом “СТО МЛАДИХ ТАЛЕНАТА ОШ “СВЕТИ САВА” МЛАДЕНОВАЦ”, када су збирку чинили само радови 100 ученика наше школе. То је јединствен пример у нашем граду, а и шире, али и доказ да се у ОШ “Свети Сава” у Младеновцу подстиче и негује креативни рад ученика дужи низ година.

 

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост