Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Мушка ноћ у "Вилином Граду"


Нишки Креативни Студио 13:00:00 0


Мушка ноћ у "Вилином Граду"

19. маја уз премијеру филма "X-Мен: Апокалипса" и поклонУ
 биоскопу "Вилин Град" 19. маја биће одржана Мушка ноћ (Men's Night), тематско вече намењено мушкарцима. Посетиоци биоскопа ће премијерно моћи да погледају филм "X-Мен: Апокалипса", а уз сваку купљену улазницу, по стандардној цени од 390 динара, на поклон ће добити енергетско пиће. Почетак пројекције је у 20 часова, а улазнице су у продаји.

О Мушкој ноћи

Мушка ноћ у биоскопу "Вилин Град" је осмишљена као тематско вече, намењено мушкој популацији, које ће посетиоцима биоскопа пружити квалитетну филмску забаву, уз различите поклоне и пратеће програме. Иако је вече тематско, даме такође могу присуствовати.


О филму "X-Мен: Апокалипса"

Након успешног филма "X-мен: Дани будуће прошлости", редитељ Брајан Сингер се враћа са новим наставком "X-мен: Апокалипса". Од настанка цивилизације, обожаван као бог, Апокалипса - први и најмоћнији мутант из Марвеловог X-мен универзума, враћа се бесмртан и непобедив. Након што се одмарао хиљаду година, Апокалипса се буди разочаран светом који проналази, регрутује тим моћних мутаната, укључујући и обесхрабреног Магнета (Мајкл Фасбендер), како би очистили човечанство и створили нови светски поредак којим би владали. Судбина Земље виси о концу, Рејвен (Џенифер Лоренс) уз помоћ Професора Икс (Џејмс Мекавој) водиће екипу младих X-мена како би зауставили њиховог највећег непријатеља и спасили човечанство од потпуног уништења.Након премијере у оквиру Мен'с нигхт-а, "X-Мен: Апокалипса" наћи ће се на редовном репертоару биоскопа "Вилин Град" од 20. маја.

 

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост