Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » X-МЕН ФИЛМСКИ МАРАТОН У ВИЛИНОМ ГРАДУ


Нишки Креативни Студио 11:00:00 0Д
а ли желите да будете међу првима који ће погледати најновији филм о најпознатијим мутантима –X-мен: Апокалипса и да се притом присетите најгледанијих делова из франшизе -X- мен: Прва класа и X-мен: Дани будуће прошлости? Онда, не пропустите филмски X-мен маратон 18. маја у биоскопу Вилин Град.

У оквиру филмског маратона ће бити приказана три филма из X-мен франшиже, међу којима је и претпремијера филма X-мен: Апокалипса, чија је премијера заказана за 19. мај, а карте су већ у продаји.

Филмови у оквиру X-мен маратона биће приказани од 18 часова  и то по редоследу:

X- мен: Прва класа у 18 сати,
X-мен: Дани будуће прошлости 3Д у 21.00 сат и
X-мен: Апокалипса 3Д у поноћ.

Карте, по цени од 750 динара за сва три филма, можете обезбедити већ данас на благајни биоскопа.

X-МЕН: ПРВА КЛАСА
Пре него што су мутанти обелоданили своје присуство на планети, и пре него што су постали Професор X и Магнето, Чарлс Завијер и Ерик Леншер били су само два младића која су тек откривала своје невероватне моћи. Пре него што су постали заклети непријатељи, били су најбољи пријатељи у борби против зла и страдања. Током ове борбе путеви су им се разишли, и започео је вечити рат између Магнетовог братства и полазника специјалне школе Професора X. „X-мен: прва класа“ прича о почецима X-мен саге и открива тајну најважнијих догађаја из светске историје.

X-МЕН: ДАНИ БУДУЋЕ ПРОШЛОСТИ у 3Д-у
X-мен тим бори се за опстанак мутаната, а помоћ проналазе у прошлости. Они се враћају у прошлост да би упознали себе из младости, мењају догађаје из прошлости како би спасили будућност. Ово је наставак филмова „X-мен: прва класа“ и „X-мен: последње упориште“, у коме улоге понављају добро познати глумци из оба дела.

X-МЕН: АПОКАЛИПСА у 3Д-у

„X-мен: Апокалипса“ приказује сукоб међу мутантима након што први икада створени “X-човек” одлучи да се освети својим непријатељима. Апокалипса окупља четири јахача: Сторм, Ејнџел, Псајлок и Магнета са којима покушава да коначно ,,очисти” свет од људи и слабих мутаната, и тако створи нови светски поредак којим би владао. Мистик, уз помоћ Професора X и екипе младих X-мена покушаће да их заустави и спаси човечанство од потпуног уништења.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост