Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Јасмина Гавриловић - У каквој породици расте радосно дете


Нишки Креативни Студио 12:00:00 0

Ивана Павлица, ОШ „Лаза Костић“ КовиљУ каквој породици расте радосно дете


П
ородица је била и биће основа свега. Основа васпитања, љубави, постојања и онога какви смо постали. Захвална сам својим родитељима што су ми пружили све што ми је увек било потребно. Никада ми није недостајало љубави и пажње, што је најбитније.
Одрастам уз оба родитеља и захвална сам им што ћу своје детињство памтити као срећно. Наравно није увек све тако идеално. Понекад се и посвађамо, најчешће сестра и ја. Пошто сам сличнија тати, често се мама и ја сукобимо мишљењима. Ја тврдоглаво износим своје аргументе, али морам признати да је мама  углавном у праву на крају. Са сестром водим тихи рат. Највише ме нервира када идем са својим друштвом, па морам и њу да водим. Са татом ми је најлакше. Он је весео, пун шала. Када дође кући смех је загарантован, јер је веома духовит и имамо сличан смисао за хумор. Ипак, мама ми је  највећа подршка. Она је са нама прошла све - од представа и приредби, преко домаћих задатака, поверења, уживања и неких озбиљнијих ствари као што су болести, прехладе и лоше оцене. Код ње нема - не могу, она све стиже. Веома је креативна и увек изненади. Упорна је, борбена и снажна, прави стуб породице. Сестра је мали зврк, веома слатка и талентована за певање и играње, са њом никад није досадно.
Сви заједно фино живимо, некада се и љутим на њих, али у две ствари сам сто посто сигурна: ни за шта на свету их не бих мењала  и ово је сигурно породица у којој одраста срећно, културно и здраво дете.


Јасмина Гавриловић, 8/2


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост