Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Маша Перепелиуц - Ово лето ћу дуго памтити


Табла Часопис 16:00:00 0

Тања Вречко, ОШ „Младост“ Нови БеоградОво лето ћу дуго памтити


Сва деца воле летње распусте. Лето је сјајно! Идеш на купање у базену, реци, језеру мору или океану. Једеш сладолед, кувани кукуруз и зрело воће. Можеш отићи на море, планину, у село или на неко друго место. Једно је сигурно: ГДЕ ГОД ДА ОДЕШ ЛЕПО ЋЕШ СЕ ЗАБАВИТИ. Постоји једна чудна ствар код мене: ЗАБАВА МЕ ПРАТИ НА СВАКОМ КОРАКУ. Могло би се рећи да је ово лето било мало другачије...
Пар дана пре почетка распуста „нашла сам се у тамном вилајету“. Желела  сам да се школска година никада не заврши јер сам јако жалила што и следеће године нећемо бити код наше учитељице, а с друге стране волим лето и летње распусте. Да би се још мало дружили, учитељица нам је у току распуста огранизовала неколико вожњи бициклима које смо назвали „Бициклијаде“. На њима смо се сликали сви заједно, играли „Између две ватре“, фудбал или неке друге игре и возили се заједно једни иза других у колони бициклима. А све то смо радили на месту где смо имали навику да идемо током прошлих разреда – Савском кеју. Увек се лепо издружимо и лепо изиграмо. Наша учитељица увек смисли нешто ново и необично. Увек нас пријатно изненади. Она ми је учинила ово лето незаборавним.
Ово лето ми је било једно од најбољих лета икада. Увек ћу га се сећати. Научила сам да уз неколико добрих другара, фантастичну учитељицу и добру вољу можеш учинити све!


Маша Перепелиуц, V-4
Наставница: Марта Анђелић


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост