Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » ОСНОВАЦ НА ПАЛИЛУЛИ 2


Табла Часопис 13:00:00 0I КАДЕТСКИ ТРОФЕЈ ПАЛИЛУЛЕ
„ОСНОВАЦ НА ПАЛИЛУЛИ 2“
Недеља 30. октобар 2016. године, „Правно-пословна школа“


Дечији шаховски клуб „ОСНОВАЦ“ под покровитељством Градске општине Палилула, организује други турнир новог серијала брзопотезних кадетских турнира „КАДЕТСКИ ТРОФЕЈ ПАЛИЛУЛЕ - ОСНОВАЦ НА ПАЛИЛУЛИ“, у недељу 30. октобра 2016. године, у Правно-пословној школи (Трг краља Милана 8а, Ниш), са почетком у 11 сати.

Турнир се игра по Швајцарском систему (компјутерско паровање, холандска варијанта), у 9 кола, са темпом игре од 5 минута по играчу, по Правилима игре ФИДЕ и додатку за брзопотезни шах.
Право учешћа на турниру имају деца рођена 2002. године и млађа. Најуспешнији такмичари ће бити награђени пехарима и медаљама.
Уписнина за турнир износи 200 динара и плаћа се на лицу места, пре почетка такмичења.

Сви учесници су дужни да обезбеде исправан шаховски часовник, а шаховске гарнитуре обезбеђује организатор.

Пријављивање учесника је најкасније до суботе, 29. октобра 2016. године, до 20:00 сати. Учесници који се пријаве након тог времена, као и на дан турнира, плаћају дуплу уписнину и могу играти тек од другог кола, а организатор ће се стриктно придржавати овог правила.


Пријаве играча и све остале информације на телеф. председника ДШК „ОСНОВАЦ“ Игора Лукића 065/2-419-206 или на е-маил: dsk.osnovac@gmail.com

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост