Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » ОСНОВАЦ НА ПОТЕЗУ 3


Табла Часопис 15:00:00 0„ТРЕЋИ КАДЕТСКИ ТРОФЕЈ ПАНТЕЛЕЈ“
„ОСНОВАЦ НА ПОТЕЗУ 3“
Недеља 27. новембар 2016. године, ОШ „Ћеле кула“ – Ниш


Дечији шаховски клуб „ОСНОВАЦ“ у сарадњи са основном школом „Ћеле кула“, а под покровитељством Градске општине Пантелеј, организује трећи турнир новог серијала „ТРЕЋИ КАДЕТСКИ ТРОФЕЈ ПАНТЕЛЕЈ - ОСНОВАЦ НА ПОТЕЗУ“, у недељу, 27. новембра 2016. године, у просторијама школе, са почетком у 11 сати.

Турнир се игра по Швајцарском систему (компјутерско паровање, холандска варијанта), у 7 кола, са темпом игре од 15 минута по играчу, по Правилима игре ФИДЕ и додатку за убрзани шах.
Право учешћа на турниру имају деца рођена 2002. године и млађа.
Најуспешнији ће бити награђени пехарима и медаљама.
Уписнина за турнир износи 300,00 динара и плаћа се на лицу места, пре почетка такмичења. Ученици школе домаћина су ослобођени плаћања уписнине.
Сви учесници су дужни да обезбеде исправан шаховски часовник, а организатор обезбеђује шаховске гарнитуре.


ДШК „ОСНОВАЦ“, под покровитељством ГО Пантелеј, организује и школу шаха „ОСНОВАЦ НА ПОТЕЗУ“ – намењену ученицима основних школа, као и деци предшколског узраста. Школу шаха води међународни судија ФИДЕ Игор Лукић, председник Шаховског савеза Нишавског округа и Дечијег шаховског клуба „ОСНОВАЦ“. Настава се одвија у Шаховском дому, ул. Војводе Танкосића 9а. Часови се одржавају у малим групама, 2 пута недељно, по сат времена. Пријаве играча и све остале информације на телеф. председника ДШК „ОСНОВАЦ“ Игора Лукића 065/2-419-206 или на е-маил: dsk.osnovac@gmail.com.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост