Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » СВЕЧАНО ОТВОРЕН БИОСКОП СИНЕПЛЕКС НИШ


Табла Часопис 12:00:00 0


Велики број званица прошетао црвеним тепихом на премијери „Војна академија 3“

Највећи и најмодернији биоскоп на југу Србије Синеплекс Ниш свечано је отворен премијерним приказивањем филма „Војна академија 3: Нови почетак“. Екипа филма и многобројне званице из Србије и иностранства прошетало је синоћ црвеним тепихом у СТОП ШОП ритејл парку и тако увеличало долазак компаније Синеплекс у Ниш.
„Веома смо поносни да смо након два биоскопа у Београду и једног у Крагујевцу, отворили Синеплекс биоскоп у Нишу. Захвални смо на подршци коју нам је дао град Ниш, али и партнерима који су учествовали у стварању овог биоскопа у протеклих шест месеци, међу којима бих посебно истакао СТОП ШОП ритејл парк. Верујемо да ће отварање овог биоскопа у који је уложено три милиона евра, допринети и даљем развоју филмске индустрије у овом делу Србије“, изјавио је руководећи партнер компаније Синеплекс Кристоф Папусек.

Част да заједно са господином Папусеком отвори биоскоп Синеплекс Ниш имао је градски већник Игор Војиновић.
Након успешне премијере, публику је поздравила екипа филма, међу којима су били глумци Тихомир Станић, Тамара Томановић, Гордана Пауновић, Анђела Јовановић, Андреа Ржаничанин, Ђорђе Стојковић, Бранко Јанковић, Иван Михајловић и Бојан Перић, који се уједно испред филма захвалио публици и изразио задовољство што Синеплекс Ниш и филм „Војна академија 3“ имају заједнички нови почетак.


Биоскоп Синеплекс Ниш има пет сала, опремљених најмодернијом технологијом, РеалД 3Д системом, са укупно 838 места  и специјалним, љубавним седиштима. Највећа биоскопска сала ће имати могућност да филмове приказује у 4К резолуцији, која двоструко боље дочарава квалитет слике на платну.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост