Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » КИДС ФЕСТ НА БИС


Табла Часопис 09:00:00 0


Викенд ревија најгледанијих филмова са Кидс Феста у Вилином Граду
Због великог интересовања, у току предстојећег викенда, 5. и 6. новембра, у биоскопу Вилин Град, биће одржана ревија најгледанијих филмова са овогодишњег Кидс Феста. Посетиоци ће бити у прилици да погледају најбоља остварења по фестивалским ценама улазница.

На програму ревијалног издања 12. Дечијег филмског фестивала ће се наћи играни филм Бела и Себастијан: Авантура се наставља, анимирани филмови Чудовиштанце Моли, Кунг Фу Панда 3, Солан и Лудвиг: Велика трка за сиром, Алвин и веверице: Велика авантура и остварење Са врха света. 

Непролазна прича о пријатељству усамљеног дечака и планинског пса током Другог светског рата на репертоару је у суботу. Бела и Себастијан настављају своју авантуру. Филм редитеља Николе Ванијеа велича храброст, пријатељство и љубав у божанственој планинској идили, нарушеној сивилом рата. Забавно, ненаметљиво режирано и занимљиво остварење “Бела и Себастијан” је првенствено намењено млађим гледаоцима, али у њему могу и одрасли да пронађу нешто за себе.

Три живахне веверице, Алвин, Теодор и Сајмон, крећу на путовање до Мајамија како би зауставиле Дејва да запроси своју девојку. Убеђени да ће их оставити након веридбе, наши крзнени другари пакују кофере и крећу на пут да га спрече у томе. Ми крећемо са њима у велику авантуру!


Више информација о филмовима можете видети на сајту биоскопа Вилин Град, где можете видети термине и резервисати улазнице.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост