Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » УПЛОВИТЕ У АВАНТУРУ СА ВАЈАНОМ ОВЕ НЕДЕЉЕ У БИОСКОПУ СИНЕПЛЕКС НИШ


Табла Часопис 13:00:00 0

 Породични дан уз најновију анимирану авантуру и поклоне за све малишане

 

Уколико сте спремни да запловите са Вајаном, и њеним пријатељем Мауијем, широким пространствима океана, придружите нам се на још једном Породичном дану у биоскопу Синеплекс Ниш у СТОП ШОП ритејл парку, који ће бити одржан 27. новембра, од 12 до 17 сати, уз приказивање анимиране авантуре „Вајана“.

Малишани ће на Породичном дану моћи да уживају у креативним радионицама, инспирисаним живописним ликовима, а уз сваку купљену улазницу на поклон добијају часопис „Пепин забавник“ или „Мали Политикин Забавник“.

Пре три хиљаде година, највећи морнари света путовали су по широком Пацифику и откривали бројна острва Океаније. Али онда, скоро хиљаду година, њихова путовања су престала, и нико, до дан данас, не зна зашто. Из Волт Дизни студија за анимацију стиже „Вајана“, анимирана авантура о живахној тинејџерки која ће отпловити на храбру мисију да спаси свој народ. За време тог путовања она ће упознати некада моћног полубога Мауија који ће је водити у њеној мисији да постане „налазач пута“. Они ће заједно путовати по отвореном океану у овом акцијом набијеном путовању, где ће се сусрести с огромним ватреним створењима и невероватним препрекама. Успут ће Вајана испунити недовршени задатак својих предака и открити оно што је увек тражила: свој идентитет.

Трејлер филма можете погледати на следећем линку: https://youtu.be/6G3jga09grE.


Карте за Породични дан се налазе у продаји на благајнама биоскопа Цинеплеxx, док више информација можете наћи на www.cineplexx.rs.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост