Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Бајковит викенд у Академији 28 (Дечја сцена)


Табла Часопис 11:00:00 0

ДЕЧЈА СЦЕНА АКАДЕМИЈЕ 28
СУБОТА у 17 часова: ЧАРОБНА ДОЛИНА
НЕДЕЉА у 12 часова: ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВОЧАРОБНА ДОЛИНА
  
На једном чаробном месту, где се снови остварују, тајне откривају и несебично дарују, налази се Чаробна долина. Мила Вила и њен помоћник Цветко, живе радосно у Чаробној долини и они, са сваким ко се нађе ту, весело деле своја знања, љубав и радост. И зато „свако ко дође у Чаробну долину добије неки дар, од кога постане бољи, лепши, срећнији“...
Неваљала Цицa, и Остарели Принц Злоћко су се нашли у Чаробној долини, неваљали, нервозни и намргођени. Цица је себична и размажена, хоће све играчке само за себе, и да јој сви буду слуге. А Злоћко је пре времена остарио зато што је заборавио да се смеје и игра.  Он мрзи све што је лепо и добро, забрањује смех, игру, пољупце, загрљаје и све што је лепо. Кроз низ комичних ситуација Цицa и Злоћко, уз помоћ деце, Миле Виле, Цветка и два кловна откривају Магију Доброг Срца.  А онда се неко заљубљује...
Ова прича, намењена и деци и одраслима, је прича о љубави, храбрости, доброти и радости.

Текст и режија :    Татјана Миланов
Играју:                   Ђурђа Павловић/Татјана Миланов
Лазар Миљковић/Никола Марковић
Јадранка Нанић ЈовановићЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО

Снежна Краљица Елза оковала је краљевство у лед и зиму. Ана и Кристоф полазе у потрагу за Елзом и Снежном планином, не би ли заједно успели да нађу начин да врате лето, јер зима у краљевству постаје све јача и прети да потпуно уништи краљевство. На путу до Снежне планине сусрећу се са разним бићима, авантурама и магијом. Ана и Кристоф учиниће све да би спасили краљевство од вечне зиме.
Представа носи прелепу поруку о љубави и пријатељству. Обилује светлосним ефектима и богатом сценографијом којима је дочарана магија Залеђеног краљевства. У представи глумци уживо певају сонгове. Ово је представа која ће у сваком погледу оставити малишане, а и родитеље без даха.
Текст по мотивима цртаног филма Залеђено краљевство (Frozen)

Играју:    Јована Божић
Катарина Орешан
Бојан Симић
Наталија Злокас
Немања КрџићКарте за све представе са дечијег репертоара су 400 динара, и могу се купити на благајни Академије 28 (пон-пет: 12-20 ч; суб-нед: сат времена пре почетка представе). Деца до 3 године не плаћају карту. Више информација на 011/3616020 и 011/3621787.ДОБРОДОШЛИ У АКАДЕМИЈУ 28!

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост