Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » » Кутак 7/3 одељења ОШ „Лаза Костић“ из Ковиља


Табла Часопис 12:00:00 0

Ивана Павлица, ОШ „Лаза Костић“ Ковиљ


  

Осунчано поподне михољског лета испунили смо смехом, шетњом и песмом кроз Ковиљско-петроварадински рит у славу другарста и у част природе. Не треба нам ни новац ни превоз ни посебна организација. Довољна је добра енергија и ето нам сјајног дана.„Критична маса“- слављење бицикла као најздравијег и еколошки најосвешћенијег вида превоза постаје традиција нашег одељења.

Вожња бициклима

 Сунчани дан позне јесени наше одељење са разредном искористило је да одемо у вожњу бицикловима, да се опустимо и одморимо од обавеза. Сви смо се окупили код манастира и кренули смо у вожњу. Када смо прешли пола пута почастили смо се чоколадним кексићима. Мало смо се одморили и кренули даље. Кроз песму и смех брзо смо дошли до Аркања. Видели смо дивну природу која се преливала у јесењим бојама. Ту смо се фотографисали за успомену. Наставили смо да идемо даље када нам је пажњу привукао један дивљи зец који је искочио из оближњег жбуна. Ту смо одлучили да се прошетамо и да се приближимо природи. Ни сами не примећујући колико је време брзо прошло, стигли смо до манастира. Фотографисали смо се поред старог храста, поздравили се и кренули својим кућама. Ову вожњу бицикловима запамтићемо као један заједнички дан нашег одељења који нам је помогао да се зближимо и заволимо.

Анђела Варадинац 7-3 


„Табла пријатељства“ као наш начин да славимо другарство афирмативним порукама, да негујемо форму другарског писамца, да неком кажемо нешто лепо, захвалимо се другару или му се извинимо због своје погрешке.


 

Празничну чаролију начели смо правећи јелку пријатељства на којој је свако од нас написао жеље за себе и своје другаре, као и прављењем честитки за породицу.

 

  


Страницу приредило одељење 7-3 са разредном  Иваном Павлица

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост