Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » » ХУМАНИТАРНА ПРЕДСТАВА У ПОЗОРИШТУ ЛУТАКА


Табла Часопис 09:00:00 0


У среду 21. децембра у 13.00 часова премијерним извођењем представе „Новогодишња мистерија“, почиње новогодишњи програм у Позоришту лутака. Премијери ће присуствовати чланови Градског удружења за помоћ особама са аутизмом, ученици Специјалне школе са домом ученика „Бубањ“, Школе за основно и средње образовање „14. октобар“ и штићеници Центра „Мара“.

Ова представа има хуманитарни карактер и само је једна од низа активности коју Позориште лутака организује у сарадњи са овим институцијама и удружењима.

Иначе, представа „Новогодишња мистерија“ ће се изводити сваког дана до 30. децембра, у више дневних термина.


Кратак садржај:
Деда Мразови помоћници патуљци Чупа, Тупа и Клемпа током целе године припремају новогодишње пакетиће за децу. Али Тупа је помало лењ и успава се кад за то није време, а Клемпа прича наопачке, јер је дошао са Јужног пола. У тренутку непажње неко успева да украде све поклоне из њихове радионице. Патуљци крећу у потрагу за пакетићима. Тражећи их свуда по свету, питају се и ко их је украо. У помоћ им пристиже лик из познате бајке. Заједно закључују да иза свега стоји - невидљива вештица Лелица. 
Улоге тумаче Младен Милојковић, Стефан Младеновић и Јелена Ђорђевић, која потписује и режију. Гости: Тома Бибић, Дејан Гоцић, Станислава Јоковић, Даворин Динић, Срђан Миљковић, Марија Цветковић, Татјана Миленковић, Наташа Ристић, Мирјана Ђорђевић, Биљана Раденковић и Александра Павловић.

Цена улазнице је непромењена, износи 200 динара. 

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост