Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » Деда Мраз нам стиже на весеље


Табла Часопис 08:00:00 0

Нада Чупковић, АКУД „Коло“ Копар, Словенија

Дружење са родитељима и израда новогодишњих честитки
  

Као и сваке године у школи српског језика у оквиру Академско културно уметничког друштва Коло из Копра организује се традиционално дружење са родитељима и децом уз песму и израду новогодишњих честитки намењених спонзорима, донаторима и финансијерима који школу и само друштво подржавају годинама. И овај пут су чланови друштва изненадили децу вредним поклонима: торбе, књиге, часописи, слаткиши. А награда организаторима је, свакако, био дечји осмех и весеље.

Поклон деци посебно су обогатиле књиге и часопис Витез које су из Београда великодушно припремили и послали књижевник Недељко Попадић и комплетна екипа уредничког тима часописа Витез. Дечјем весељу није било краја и овом приликом се наше друштво искрено захваљује донаторима за њихов несебичан труд и подршку нашој школи.

Посебно изненађење су припремиле тате и показали како знају да буду креативни при изради честитки и у идејама. Сви присутни су се сложили да се ова врста дружења мора одржати али и појачати присуством других тата који своју креативност скривају врло вешто.

(школу српског језика и културе у оквиру АКУД Коло из Копра суфинансира Управа за сарадњу са дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова Републике Србије)

 

Поклон из Београда од уредничког тима часописа Витез и књижевника Недељка Попадића
 

Ручни радови деце и родитеља«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост