Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » СИНЕПЛЕКС ПОКЛОН КАРТИЦА


Табла Часопис 11:00:00 0


Поклони незаборавне тренутке. Поклони биоскоп.

 


Новогодишњи празници су традиционално време даривања, а на цени су све више оригинални поклони. Нека ваш поклон за најдраже овог децембра буде другачији, са много стила, непоновљив и оригиналан. Питате се како? Синеплекс је већ упаковао један баш такав поклон, на вама је само да га уручите драгим особама и уживате у њиховом осмеху. Поклоните им Синеплекс поклон картицу.

Како су празнични дани време правих филмских хитова, на вама је да изабарете да ли ћете их обрадовати савршеним 3Д путовањем кроз нову “Стар Ворс” свемирску авантуру, неодољивом музичком анимацијом “Синг”, посластицом за љубитеље видео игара али и добре акције Assassin’s Creed, уживањем у драми “Скривена лепота” чију глумачку поставу чине Вил Смит, Кејт Винслет, Кира Најтли, Едвард Нортон, или неким другим филмским остварењем са репертоара Синеплекс биоскопа. На вама је само да одаберете, а “машну” на ваш савршени новогодишњи поклон додајемо ми.

Како би изненађење било комплетно, и како филмско узбуђење не би прошло без освежења, неизоставних кокица и слатких тренутака у биоскопу, уз Синеплекс поклон картицу припремили смо и ваучер за мени којим ћете употпунити ваш савршени новогодишњи поклон.

Синеплекс поклон картицу и ваучер за мени могуће је преузети на благајнама Синеплекс биоскопа. Вредност поклон картице можете одредити према сопственом избору, а добитник исту може искористити за куповину улазница за филм и пројекцију по избору у периоду од две године.  

Поклони незаборавне тренутке. Поклони биоскоп.


Више информација можете наћи на www.cineplexx.rs.   

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост