Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » ЗАПЕВАЈТЕ СА НАМА ОВЕ НЕДЕЉЕ У БИОСКОПУ СИНЕПЛЕКС НИШ


Табла Часопис 11:00:00 0


Породични дан уз најновију анимирану авантуру и поклоне за све малишане

Придружите нам се на још једном Породичном дану у биоскопу Синеплекс Ниш у СТОП ШОП ритејл парку, који ће бити одржан ове недеље, 25. децембра, у периоду од 12 до 17 сати, уз приказивање најновије анимиране авантуре „Певајмо“.

Малишани ће на Породичном дану моћи да уживају у креативним радионицама, инспирисаним распеваним ликовима, а уз сваку купљену улазницу на поклон добијају часопис „Пепин забавник“ или „Мали Политикин Забавник“. Најсрећније клинце и клинцезе очекује слатко задовољство у облику Јафа Наполитанке поклон пакетића.

Смештен у свет попут нашег али који насељавају само животиње, „Певајмо“ представља Бастера Муна (оскаровац Метју Меконахју), угледну коалу која је директор некада великог позоришта које је временом пропало. Бастер је вечити оптимиста, добро, можда мало живи у заблуди, али воли своје позориште изнад свега и учиниће све да га задржи. Сад, суочен с пропадањем своје животне амбиције, он има последњу шансу да врати овом избледелом драгуљу некадашњу славу тако што ће продуцирати највеће светско такмичење у певању. Појавиће се пет најозбиљнијих кандидата: Мајк, (Сет Мекфарлан) миш који певуши једнако добро као што вара људе; Мина, стидљива слоница тинејџерка (Тори Кели), која има ужасну трему од наступа; Росита, преморена мајка (оскаровка Рис Витерспун) која има 25 прасића; Џони, млади горила гангстер (Терон Еџертон) који тражи начин да побегне од породичног криминала, и Еш, панк-рок бодљикаво прасе (Скарлет Јохансон) која покушава да се отресе свог арогантног дечка и постане соло певачица. Све животиње ће доћи на Бастерову аудицију верујући да је то њихова шанса да промене свој живот. А док их Бастер све појединачно подучава и доводи све ближе и ближе великом финалу, почеће да схвата да позориште можда није једино што треба да се спаси.

Међу глумце, који су позајмили глас главним јунацима и синхронизовали на српски језик спадају Слободан Стефановић, Паулина Манов, Ива Стефановић, Милан Антонић, Драгана Милошевић, Душица Новаковић и Пеђа Дамњановић, док је редитељ синхронизације Никола Булатовић.

Трејлер филма можете погледати овде.  


Карте за Породични дан се налазе у продаји на благајнама биоскопа Цинеплеxx, док више информација можете наћи на www.cineplexx.rs.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост