Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Други део сезоне за децу на Сцени Академије 28!


Табла Часопис 10:00:00 0

СЦЕНА ЗА ДЕЦУ АКАДЕМИЈЕ 28
СУБОТА  17 ч. „Лабудово језерце” - балет за децу
НЕДЕЉА 12 ч. „Залеђено краљевство”


Драги наши, после краћег одмора и паузе, у нову 2017. улазимо храбро и са нашим омиљеним представама! У суботу у 17 ч. на Дечијој сцени Академије 28 отварамо сезону балетом за децу „Лабудово језерце”. На обалу једног бистрог језерцета, свакога дана долази и заносно плеше прелепа принцеза. Својом игром је очарала племенитог принца али и лукавог чаробњака. Она жели да поклони своје срце принцу али да ли ће то бити баш тако лако...?
Безвременско дело Петра Иљича Чајковског послужило је као основа за кореографију представе која носи једну од најлепших порука свих бајки и на бескрајно романтичан начин нам показује да добро и љубав увек побеђују.

 

Сутрадан, у недељу 15.01. у 12 ч. ново Дизнијево издање које одушевљава децу широм света, магија Залеђеног краљевства, долази код нас. Снежна Краљица Елза оковала је краљевство у лед и зиму, а Ана и Кристоф учиниће све да би спасили краљевство од вечне зиме.
Представа носи прелепу поруку о љубави и пријатељству. Обилује светлосним ефектима и богатом сценографијом којима је дочарана и понеким акробатским елементом.  Ово је представа која ће у сваком погледу оставити малишане, а и родитеље без даха.


Улазнице за представе можете купити сваког радног дана од 12-20 ч, и викендом сат времена пре сваке представе. Цена карте је 400 динара, а деца до 3 године не плаћају карту. Више информација: 011/3616020;  011/3621787.


Добро дошли у Академију 28!


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост