Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Гостовање Театра на Сави у Академији 28


Табла Часопис 16:00:00 0


Чаробна долина (субота, 17 ч.)


На једном чаробном месту, где се снови остварују, тајне откривају и несебично дарују, налази се Чаробна долина. Мила Вила и њен помоћник Цветко, живе радосно у Чаробној долини и они, са сваким ко се нађе ту, весело деле своја знања, љубав и радост. И зато „свако ко дође у Чаробну долину добије неки дар,  од кога постане бољи, лепши, срећнији“...
Неваљала Цицa, и Остарели Принц Злоћко су се нашли у Чаробној долини, неваљали, нервозни и намргођени. Цица је себична и размажена, хоће све играчке само за себе, и да јој сви буду слуге. А Злоћко је пре времена остарио  зато што је заборавио да се смеје и игра.  Он мрзи све што је лепо и добро, забрањује смех, игру, пољупце, загрљаје и све што је лепо.  Кроз низ комичних ситуација Цицa и Злоћко, уз помоћ деце, Миле Виле, Цветка и два кловна откривају Магију Доброг Срца.  А онда се неко заљубљује...
Ова прича, намењена и деци и одраслима, је прича о љубави, храбрости, доброти и радости.

Текст и режија : Татјана Миланов
Играју:    Ђурђа Павловић/Татјана Миланов
Лазар Миљковић/Никола Марковић
Јадранка Нанић Јовановић

Штрумфови и Мајка природа (недеља, 12 ч.)


Штрумфосело ових дана испуњава безбрижна атмосфера док су у току припреме за велики пролећни бал. Међутим, страшни Гаргамел отима Мајку природу и зачарава Штрумфету! Уз помоћ зачаране Штрумфете Гаргамел жели да се домогне књиге за управљање временом а потом и да завлада Штрумфоселом.
Уједињени, Штрумфови успевају да омекшају срце размаженој, зачараној Штрумфети и избаве је из невоље. Она на тај начин спозаје чари пријатељства и помоћи другима.
Да ли ће Кефало, Грубер, Мргуд, Грицко, Трапавко, Велики Штрумф уз помоћ деце и Штрумфете успети да ослободе Мајку природу и да ли ће Гаргамелово срце икад смекшати?

Текст и режија: Татјана Миланов и Никола Марковић
Играју: Татјана  Миланов, Никола Симић, Никола Марковић


Обе представе намењене су деци  од 3 до 12 година. Карте су у продаји на благајни Академије 28, и можете их купити сваког радног дана од 12 - 20 ч. и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте је 400 динара, а деца до 3 године не плаћају карту.
Више информација: 011/3616 020 и 011/3621787.

ДОБРОДОШЛИ У АКАДЕМИЈУ 28!


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост