Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Зона Замфирова - други део премијерно у биоскопу Вилин Град


Табла Часопис 14:00:00 0Трагедија, акција, комедија, драма и срећан крај у наставку чувене љубавне саге!
Враћа се Зона Замфирова!

Најгледанији српски филм свих времена добио је наставак. Премијера дуго ишчекиваног остварења “Зона Замфирова други део” заказана је за 25. јануар у 20 часова у биоскопу Вилин Град. Улазнице су у продаји и могу се купити на благајни биоскопа.

Лепу Зоне игра млада Бранкица Себастијановић, док је улога Манета припала Милану Васићу. Скоро 15 година након што је екранизована ова велика љубавна сага, сценаристи Ивана и Мирослав Митић написали су причу о томе шта се догодило у браку чувеног пара две године након венчања, а режија је поверена Југу Радивојевићу.

Живот је бајка! Љубав између Зоне Замфирове, чорбаџијске ћерке, и кујунџије Манета, после низа перипетија, победила је класне разлике, дотад непремостиве у патријархалном Нишу. А после свадбе – стишаше се оговарања, а Зона и Мане уживају у свом браку испуњеном љубављу и страшћу.

Али... Чаршија, увек спремна да помогне да се све закомпликује, не скида очи са Зоне, лепше и срећније него икада, и Манета, који ужива у чарима брака са вољеном женом истовремено својим талентом и радом од кујунџије постајући све бољи и цењенији јувелир. Љубомора и завист, подгрејане чаршијским оговарањима, стављају на искушење Зонин и Манетов дотад савршен брак.

Као у бајци, протагонисти се суочавају са низом препрека које морају да савладају и антагонистима које морају да победе да би остварили своје емоционалне и материјалне циљеве, а они се час допуњују, час сукобљавају, доводећи наше јунаке у низ драматичних ситуација са неизвесним расплетом. А кад се нешто закувава, свака искра доприноси кључању, а у чаршији има много ликова који потпирују или смирују ватру или, просто, на свој начин, попут „мирођије,“ зачине оно што ће се закувати.


Након премијерне пројекције, филм ће бити на редовном биоскопском репертоару.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост