Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ЗОНА ЗАМФИРОВА СТИЖЕ У БИОСКОП СИНЕПЛЕКС


Табла Часопис 10:00:00 0Карте у продаји за наставак најгледанијег домаћег филма свих временаОбезбедите на време своје улазнице за наставак филма о љубави између Манета и прелепе Зоне! Откријте међу првима кроз које муке пролази овај сада брачни пар у филму „Зона Замфирова други део” чије је приказивање заказано за среду, 25. јануар у биоскопу Синеплекс Ниш, са почетком у 20 часова.  

Скоро 15 година након што је екранизована ова велика љубавна сага, стиже прича о томе шта се догодило у браку чувеног пара две године након венчања. Главни протагонисти и њихова борба да сачувају брак и даље су смештени између 1905. и 1908. године, где је кроз омиљену љубавну причу дочарана лепота Србије у том периоду, али и проблеми са којима се суочавају млади брачни парови. Глумачку екипу предводе Бранкица Себастијановић и Милан Васић, а поред њих ту су и Љиљана Стјепановић, Љиљана Драгутиновић, Тања Бошковић, Милан Лане Гутовић, Никола Ристановски, Иван Бекјарев, Бранкоа Ђурић, Милан Калинић, Стефан Бузуровић, Ива Стефановић и многи други.


Карте за филм „Зона Замфирова други део“ су већ у продаји на благајнама биоскопа Синеплекс, док више информација можете наћи на www.cineplexx.rs.   

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост