Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » ДРУЖИЛИ СМО СЕ СА ПЕСНИКОМ


Табла Часопис 12:00:00 0

Славка Аврамовић, ОШ „Свети Сава“ Младеновац

 

Поводом Дана школе - у част Светог Саве


Запажени успеси који ученици наше школе постижу на многобројним литерарним конкурсима су позивница која се не одбија.

На позив ОШ “Свети Сава” Младеновц, са радошћу се одазвао и са нама дружио 24.1. 2017. Тоде Николетић – писац омиљеног песничког израза, аутор многобројних и радо извођених драмских комада.

Део његовог
богатог књижевног стваралаштва ушао је у школску лектиру, читанке, као и многобројне антологије. Његови стихови певају се на многобројним музичким фестивалима, како у нашој земљи, тако и у иностранству.

Са радошћу, и пуно ентузијазма афирмише талентоване “мале песнике”, организује многобројне књижевне фестивале, и учествује у жирирању на литерарним конкурсима, а све у циљу да подстакне децу да пишу стихове, да богате језик, да негују и чувају своју традицију и да овај свет чине лепшим.

У дружењу са децом је непосредан, са осмехом на лицу брзо стиче безрезервно поверење и пажњу публике.

- Још једно дружење са песником је за нама. Било нам је задовољство, донело нам је радост, дало подстицај за нова стварања, обогатило је наш дух. Стекли смо дивног пријатеља. Ово су утисци ученика 4/3 наше школе који успешно негују литерарно стваралаштво уз подршку своје учитељице.

Дружећи се са оваквим песничким узорима,
учимо да пишући, говорећи, читајући или слушајући поезију, доприносимо и стварамо лепше светове и боље људе - у духу Светосавља!«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост