Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ПОРОДИЧНИ ДАН УЗ НАЈНОВИЈЕ АВАНТУРЕ У БИОСКОПУ СИНЕПЛЕКС


Табла Часопис 10:00:00 0


“Маша и Медвед”, “Снежна краљица” и поклони изненађења за све малишане


Школски распуст је право време за уживање са друштвом у зимским радостима, а биоскопи Синеплекс су право место за то! Породични дан заказан је за недељу, 15. јануар у периоду од 12 до 17 часова, где све посетиоце биоскопа Синеплекс Ниш очекује богат филмски програм и прегршт додатних активности.

Деца свих узраста ће на Породичном дану имати прилику да уживају у креативним радионицама које су инспирисане ликовима актуелних анимираних авантура, док их уз сваку купљену карту очекује на поклон часопис „Пепин забавник“ или „Мали Политикин забавник“.

Трећи наставак бајковитог анимираног хита Снежна краљица одушевиће малишане и ове зиме! Након јуначке победе Снијежне краљице и краља, Герда још увек не може да пронађе мир. Њен сан је да пронађе родитеље и коначно окупи целу породицу. Герда и њени пријатељи одлазе на путовање у потрагу за њеним родитељима и они ће се на том путу сусрести са новим изазовима: откриће антички чаробни артефакт. Од тог тренутка ништа више неће ићи према плану…

Они који се одлуче да погледају “Машу и медведа” уживаће у њиховим новим авантурама. Маша је трогодишња енергична, дружељубива и помало луцкаста девојчица која живи у шуми и која стално упада у невоље. Њен добри друг Медвед, који је штити, често и сам упадне у невољу због Машиних несташлука, али ипак, њих двоје, уз остале животиње у шуми забављају гледаоце, уче их како да буду креативни, лојани и пре свега прави пријатељи.


Карте за Породични дан ће се ускоро наћи у продаји на благајнама биоскопа Синеплекс, док више информација можете наћи на www.cineplexx.rs.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост