Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ЧАРОБНО, ЧАРОБНО... У АКАДЕМИЈИ 28


Табла Часопис 11:00:00 0

 
СУБОТА 17 ч.ЧАРОБНА КЊИГА”
НЕДЕЉА 12 ч.ЧАРОБЊАК ИЗ ОЗА”


Као и сваког викенда, на Дечијој сцени очекују нас две, овога пута - чаробне представе... У суботу, 18-ог фебруара од 17 ч. очекује нас представа ЧАРОБНА КЊИГА која се први пут игра код нас, али са нама већ познатим лицима - Јованом Петронијевић и Гораном Подлипецом... А у представи им се прикљуцује и Владимир Петковић!
Они ће нам кроз призму једне бајке показати због чега су књиге важне и зашто морамо читати што више, а такође и да је свака књига чаробна на свој начин.

Принц и принцеза имају различите погледе на свет. Док је њој најбитнија породица, краљевство и углед, њему су на првом месту забава, певање и увесељавање других. Притом, принц је лудо заљубљен у принцезу, а она њега не може да смисли! Важан становник краљевства је и чаробњак Добривоје који је (као и сваки добри чаробњак) расејан али и посвећен само ономе што је њему битно - својим чаробњачким обавезама, које обухватају сакупљање неопходних намирница за његове чаролије, али и чувању тајни које су му најважније на свету.

Уобичајене дане у краљевству прекида сазнање да је ЧАРОБНА КЊИГА – иначе највеће благо краљевства, угрожена, јер се у околини врзма зли чаробњак Злигорије, чврсто решен да се домогне чаробне књиге!

Недеља 19. фебруар, на Дечијој сцени Академије 28, од 12 ч. ће бити резервисана за ЧАРОБЊАКА ИЗ ОЗА - свима добро познату причу о маленој Дороти и њеном путовању на коме среће разна бића и заједно са њима покушава да пронађе Чаробњака који ће је вратити кући.

Дороти безбрижно одраста на фарми уз своју тетку и пса, све док велика олуја не однесе њену кућу у далеку земљу Оз. Заједно са својом куцом покушава да пронађе начин да се врати својој тетки. Добра чаробница је упућује у Смарагдни град где ће је чаробњак Оз помоћи да се врати кући. На том узбудљивом путу придружиће јој се многи другари али чак и када они удруже снаге, пут неће бити нимало лак!


Карте се могу купити на благајни Академије 28, сваког радног дана од 12 20 ч. и викендом сат времена пре почетка представе. Редовна цена карте је 400 динара, а деца до 3 године не плаћају карту.

Више информација можете добити на 011/3621787; 011/3616020; 063/376847.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост