Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Наградни конкурс „Час за углед“ за наставнике основних школа


Табла Часопис 15:00:00 0

 
Издавачка кућа „Едука” из Београда трећу годину заредом расписује наградни конкурс „Час за углед“, намењен наставницима, за најбоље припреме угледних часова у основној школи (у разредној и предметној настави).

Пропозиције конкурса

1.  Припрема (која није претходно публикована) треба да одговара Наставном програму за одређени предмет и разред, да буде функционална, применљива у наставној пракси и да одражава креативан приступ – уз поштовање одговарајућих стандарда.Припрема треба да представља добар пример наставне праксе у иновативним приступима настави/учења – у духу развијајућег стицања знања и умења, са нагласком на самосталном, проблемском, истраживачком, хеуристичком учењу.
2.  Текст припреме треба да буде до пет страна формата: а) стандардни: А4; маргине 2,5 cm; б) фонт: Times New Roman; в) величина слова: 12 pt;г) размак између редова: 1,5.
3.  Уз припрему је пожељно послати и одговарајуће електронске прилоге и додатке у форми која ауторима највише одговара, из домена ИКТ.
4.  Најуспелије припреме биће објављене у Зборнику „Час за углед” (разредне и предметне наставе).
5.  Најбоље припреме биће новчано награђене (прво, друго и треће место).

  * Конкурс је отворен до 15. марта 2017. године.Резултати конкурса биће објављени до краја јуна 2017. године.

Начин слања:
   * Електронску верзију рукописа у Word формату послати на
имејл: eduka@eduka.rs или на адресу: Змаја од Ноћаја број 10, 11 000 Београд, са назнаком ЗА КОНКУРС.

НАПОМЕНЕ:
Молимо вас да у мејлу, у наслову, напишете своје име и презиме, наслов наставне јединице и разред, а у поруци обавезно доставите свој број телефона, и име и адресу школе у којој радите.
Слободно нам се можете обратити за све додатне информације – преко имејла или на телефоне: 011/2629 903, 011/3286 443 и 011/3287 277. Пратите нас на сајту и на Фејсбуку.
Желимо вам много успеха у раду, и на нашем конкурсу!
Срдачно,
Уреднички тим „Едуке”


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост