Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » ДОБРА САРАДЊА СА РОДИТЕЉИМА - НАШ ЦИЉ!


Табла Часопис 12:00:00 0

Славка Аврамовић, ОШ „Свети Сава“ Младеновац
Школа је место где се знање стиче, где се многе вештине развијају и негују,  где се сви разумеју, поштују и уважавају, где сви они који су нека карика у том нераскидивом ланцу, треба да се лепо осећају, да им буде добро.
У том циљу, а у складу са жељама да првенствено најмлађим учесницима школског света - ученицима, буде лакше, лепше и боље одрастање, у ОШ “Свети Сава” у Младеновцу организовано је стручно усавршавање за запослене, (учитеље, наставнике и стручне сараднике), на тему: “Добра срадња са родитељима = добро деци + добро нама + добро њима” 2. и 3. фебруара 2017. године.
Циљ овог стручног усавршавања је подстицање што боље комуникације на релацији наставник - родитељ - ученик уз пуно поштовање и разумевање различитих васпитних стилова, различитих темперамената, потреба и жеља свих актера нашег образовног система. Важно је нагласити да се оваквим начином рада постиже и подела одговорности што ће доприненети да школа буде место где ће сви бити уважени, где ће свако дати свој допринос позитивној атмосфери – да свима буде добро.

 

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост