Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ПОРОДИЧНИ ВИКЕНД 1. и 2. АПРИЛА У БИОСКОПУ ВИЛИН ГРАД


Табла Часопис 13:00:00 0


Породични филмови и Мали Политикин Забавник на поклон,
а за целу породицу попуст уз Породичну картицу!


Породични викенд биће одржан 1. и 2. априла, од 10 до 16 часова, у биоскопу Вилин Град. На репертоару ће се наћи најновији анимирани филм о Штрумпфовима, "Штрумпфови: Скривено село", синхронизован на српски језик, у 2Д и 3Д технологији.

Поред овог остварења, на репертоару су и "Моћни ренџери" у титлованој верзији, "Лепотица и звер", верзија синхронизована на српски, као и филм "Ричард рода", такође синхронизован на српски језик.

Поред најновијих дечијих филмова, у суботу, од 11 и 30  до 15 и 30 часова, малишани се могу забавити у кутку за осликавање лица, а у недељу могу да учествују у креативној радионици.

Малишани који имају Породичну картицу, уз купљену улазницу, на поклон ће добити Мали Политикин Забавник, а њихови родитељи/пратиоци плаћају дечију цену улазница.

Сви они који немају Породичну картицу, могу је преузети на благајни биоскопа Вилин Град. Ова картица је потпуно бесплатна, а чланство са собом не повлачи никакве обавезе.

Породична картица је намењена деци до 13 година, која ће, уз ову картицу, остварити специјалне попусте приликом куповине биоскопске карте, а уз сваку посету биоскопу на поклон ће добити кокице. Родитељ/пратилац, такође, остварује попуст при куповини улазнице за све дечије филмове. Попуст за родитеља/пратиоца важи и сваког радног дана до 17 часова, као и за Породични викенд, који се одржава сваког првог викенда у месецу.


Репертоар, трејлере и термине филмова можете погледати на сајту биоскопа Вилин Град, где можете и резервисати улазнице.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост