Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Крцко Орашчић поново у Академији 28!


Табла Часопис 09:00:00 0

СУБОТА 17 ч.КРЦКО ОРАШЧИЋ”

После неколико месеци, Крцко Орашчић је поново са нама! Једна од омиљених представа наших малишана која се гледа неретко и два, три пута...

Наша јунакиња, девојчица Маша, је добра, вредна и лепо васпитана девојчица. Она која живи са маћехом и њеном размаженом ћерком Лили. Нажалост, Маша је приморана да буде кућна помоћница у сопственој кући!

Међутим, једне вечери када се славио Лилин рођендан, јунакиња је добила на поклон одбачену лутку своје сестре коју назива Крцко Орашчић. Све постаје много лепше, али изненада се појављује се Краљ Пацолино који жели да добије лутку Крцка Орашчића претећи да ће их у супротном све појести!

Тада се дешава право чудо... Крцко оживљава и помаже Маши да се одбрани! Између Крцка и Маше се рађа дивно пријатељство, а затим и љубав… Њихов план је да оду у Земљу Слаткиша, чији је Крцко принц.

Међутим борба за љубав никада није била лака, посебно када неко на све начине покушава да растури Крцков и Машин план...

 
Улоге: Марија Видаковић, Дејан Стојаковић, Биљана Митровић, Милан Пајић


НЕДЕЉА 12 ч. „ИЗА ДУГЕ”
Шта је то храброст?! Храброст ће бити прва лекција коју ће у овој представи наши јунаци Вишња и Велимир морати да науче!

Њих двоје иду у исту школу али се не познају. Заједничко им је то што су обоје различити од окружења у коме се налазе. Вишња се не облачи као остале девојчице, не слуша модерну музику, већ је занимају књиге и сликање. Велимир није баш најбољи спортиста и помало је хипохондричан, занима га астрономија и писање поезије.

Баш због тих интересовања другари из школе ће их задиркивати. Њих двоје ће се случајно сусрести на оближњој пољани испред једног необичног цвета... Када тај цвет оживи, почињу њихове авантуре из којих ће се родити једно дивно пријатељство!

 
Улоге: Милан Пајић, Анђела Крвавац, Саша Ђурашевић, Марија Пушкаров Поповић


Цена улазнице за све представе је 400 дин, а карте се могу купити на благајни Академије 28 сваког радног дана од 12-20 ч. и викендом сат времена пре сваке представе. Деца испод 3 године не плаћају карту.

Више информација на: 011/3621787 011/3616020 063/376847.​​​

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост