Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Почетак априла на Дечијој сцени Академије 28


Табла Часопис 09:00:00 0

АСТЕРИКС И ОБЕЛИКС”
СУБОТА, 01.04. у 17 ч.


Почетак априла на Дечијој сцени обележиће авантура  Астерикс  и Обеликс, продукције Театар на Сави, а у режији једног од најбољих познавалаца дечијег позоришта - Милорада Мандића Манде.

Свима добро познате интерпретације које овај тим изводи овога пута ће нам дочарати један од најпознатијих француских стрипова о малом галском селу. Занимљива,  едукативна, забавна и шаролика, такорећи - музича комедија - намењена је најмлађој публици  узраста од 2. до 12. године. Представа садржи занимљиву сценографију, живописне костиме и маске, као и оригиналне сонгове и музику. 
 
Поред основних ликова из стрипа у представи се уместо Цезара појављује страшна и грозна, али лепа Цезарица Јулијана Мргудић која је одлучила да забрани деци да се играју и да све играчке овог света припадају само њој и ником ништа неће да да. Наравно да јој смета  мало галско село, па одлучује да натера врача Кутлачикса да јој ода тајну чаробног напитка да би постала најјача на свету и да све буде њено и само њено.

После низа комичних сцена Јулијана се заљубљује, мења своје презиме из Мргудић у Добрић и сазнаје да лепота није најважнија и да није срамота кад неко нешто не зна  већ да је срамота кад неко неће да учи!

Играју: Никола Марковић, Татјана Миланов, Јадранка Нанић Јовановић
МАГИЧНА ЛИРА”
НЕДЕЉА, 02.04. у 12 ч.

Дан касније уживамо у представи Магична лира - музичкој авантури која изнова одушевљава клинце и клинцезе.
Принц Мирко и принц Сашко имају исти циљ: да освоје руку принцезе Симфоније. Обојица желе принцезу за себе, па да би се искомпоновало решење и смириле свађе, бака Соната обојицу шаље у фантастнотичну авантуру да пронађу и донесу Магичну Лиру!
Али чаробњак Забрљавко додатно компонује ствари тако да њих двојица заједно морају да прођу кроз све препреке и поред разних разбојника и чудних бића да дођу до циља. На том путу ће упознати нове пријатеље, стећи нове непријатеље и донети одлуке које нису очекивали...

На крају ће све бити лакше и биће више мира када засвира Магична Лира!

Продукција иза ове представе је Трећи план, а улоге тумаче: Нина Јанковић, Иван Михаиловић, Александар Вучковић, Александар Ристоски, Анка Гаћеша, Миљана Гавриловић, Матеја Поповић, Бојан Хлишић, Вања Ненадић, Владимир Нићифоровић, Душан Поповић.
 

Карте се могу купити на благајни Академије 28, сваког радног дана од 12-20 ч. и викендом сат времена пре почетка представе.

Више информација можете добити на 011/3621787; 011/3616020; 063/376847.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост