Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Премијера на дечијој сцени Академије 28!


Табла Часопис 09:00:00 0


СУБОТА 17 ч. „УСПАВАНА ЛЕПОТИЦА” - премијера

Према мотивима бајке Шарла Пероа, а тексту Жељка Хубача, овог викенда гледаћемо једну од најлепших бајки у позоришној интерпретацији.
У нашој причи краљу Стевану се рађа кћер Ружица. У сред даривања добре Виле Добриле, појављује се зла вештица Грдана која из љубоморе што није позвана на прославу рођења принцезе Ружице, изговара клетву - да ће Ружица умрети од убода у вретено чим напуни шеснаест година.

Добра вила Добрила умањује клетву тако да ће принцеза Ружица утонути у дубок сан из кога је може пробудити једино искрена љубав. Из страха краљ Стеван и вила Добрила прерушени у дрвосечу и његову жену, одгајају принцезу Ружицу у шуми. Уз разне догодовштине сазнајмо да ли је права љубав краљевић Филип или Ружичин друг Вуле за кога навија краљ Стеван.

Уз прегршт смеха и покоју сузу, сазнајемо колика је моћ праве љубави...

 
Улоге: Софија Узуновић, Михајло Јовановић, Михаило Лађевац, Милена Ђорђевић, Соња Кнежевић.


НЕДЕЉА 12 ч. „ШТРУМФОВИ И МАЈКА ПРИРОДА”

Омиљена мала плава бића су поново са нама! Штрумфосело ових дана испуњава безбрижна атмосфера док су у току припреме за велики пролећни бал. Међутим, страшни Гаргамел отима Мајку природу и зачарава Штрумфету! Уз помоћ зачаране Штрумфете Гаргамел жели да се домогне књиге за управљање временом а потом и да завлада Штрумфоселом. Уједињени, Штрумфови успевају да омекшају срце размаженој, зачараној Штрумфети и избаве је из невоље. Она на тај начин спозаје чари пријатељства и помоћи другима.
Да ли ће Кефало, Грубер, Мргуд, Грицко,Трапавко, Велики Штрумф уз помоћ деце и Штрумфете успети да ослободе Мајку природу и да ли ће Гаргамелово срце икад смекшати?

 
Играју: Татјана  Миланов, Никола Симић, Никола Марковић

Цена улазнице за све представе је 400 дин, а карте се могу купити на благајни Академије 28 сваког радног дана од 12-20 часова и викендом сат времена пре сваке представе. Деца испод 3 године не плаћају карту.
Више информација на: 011/3621787 011/3616020 063/376847.​​​


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост