Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Породични дан у Синеплекс биоскопима


Табла Часопис 09:00:00 0


ПОРОДИЧНИ ДАН УЗ АНИМИРАНУ АВАНТУРУ „РИЧАРД РОДА”

Специјални програм за децу уз поклоне за све посетиоце


Још један празник за најмлађе ове недеље, 5. марта у свим биоскопима Синеплекс. Породични дан одржаће се у периоду од 12 до 17 сати у биоскопу Синеплекс Ниш уз приказивање најновије синхронизоване авантуре „Ричард рода“ и специјални програм за малишане. Уз сваку купљену улазницу, деца ће на поклон добити часопис „Пепин забавник“  и „Мали Политикин забавник“. 

Врабац Ричард, сироче ког су од рођења одгајале роде, верује да је један од њих. Али кад дође време за миграцију, његова породица рода мора да му открије прави идентитет и да га остави у шуми, јер не би преживео путовање до Африке. Одлучан у томе да докаже да је он ипак рода, Ричард ће кренути сам на југ, али ће му се придружити ексцентрична сова с измишљеним пријатељем и нарцисоидни папагај, диско-певач. На овом епском путовању, они ће набасати на бројне препреке, попут смртоносних шишмиша, голубова који су зависници од интернета, врана мафијаша и громогласног џамбо џета. Кад коначно стигну у Африку, Ричард ће морати да спаси свог брата роду из канџи чудовишног јазавца. Најмања рода ће морати да научи да посматра себе као највећег врапца како би ослободила свој прави потенцијал и поново се ујединила са својом породицом.

Своје гласове Ричарду, Максу, Олги, Кикију и осталима позајмили су Никола Тодоровић, Милена Живановић, Бане Јевтић, Пеђа Дамњановић, Даниел Сич, Вук Булатовић и други, а редитељ синхронизације је Никола Булатовић.

На програму у недељу биће и остали актуелни дечији филмови, међу којима су „Балерина и Виктор“, „Певајмо“ и „Лего Бетмен филм“.

Трејлер филма „Ричард Рода“ можете погледати на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=vv4FaIPJtII


Филм се налази у дистрибуцији Тарамоунт филма.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост