Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Анђелковић Милица - Моја драга личност


Табла Часопис 10:00:00 0

Дејан Јањић, ОШ "Бранко Радичевић" Врање

 

MOJA ДРАГА ЛИЧНОСТ


Постоји много особа које ја волим и које су ми драге, али ипак морам да издвојим једну. То је она која ме је донела на овај свет. То је моја мама.

Сваки пут кад је погледам, на њеном лицу видим осмех који зрачи и сија од љубави. Њен мили глас ко поветарац милује, а њене руке мекане као свила ме додирују. Волим када идем са мамом у шетњу и када пада киша. Тада обе будемо мокре и смејући се уђемо унутра. Моја мама је јако духовита и воли да збија шале и да прича вицеве. Она се увек труди да буде лепа за сваку прилику. Стварно волим да видим маму када ставља свој омиљени парфем и тада се мирис рашири по целој кући. Увече, када сви спавају моја мама и ја се гађамо јастуцима или она прегледа домаћи задатак, а онда ме ушушка у мој топли кревет и нежно пољуби у чело, пожелевши ми лаку ноћ.

Када је она ту ја се осећам сигурно, као да ме никакво зло неће напасти. Један мамин загрљај довољан је да отера све моје страхове. Ја знам да када бих била у некаквој невољи, мама би без размишљања покушала да реши проблем или ме одбрани.

За мене је моја мама драга личност мог детинства, јер је она мени другарица, пријатељица, па чак и понекад судија за прекршаје.Анђелковић Милица, IV1

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост