Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » ЗАГРЛИ ЖИВОТ II


Табла Часопис 13:00:00 0

Миланка Берковић, ОШ „Филип Вишњић“ Београд

 

''Поново смо покушали победити време, али и болест која одузима живот, а на лице ставља тугу.Нажалост, ово је тек само електронска књига и нећемо моћи средства од продаје поклонити оболелој деци, али ћемо окупљени у једну овакву књигу речима обогатити дане и скренути пажњу да је деци потребна подршка, као и њиховим родитељима, да би лечење било успешније и брже.„Загрли живот 2“ је књига која је окупила мноштво књижевника, пријатеља поезије и прозе намењене деци, али исто тако и њихове вршњаке, ученике из неколико школа који су проследили своје чаробне речи. ...''(Дијана Ухерек Стевановић)


На позив Дијана Ухерек Стевановић, председница УБУ (Удружење балканских уметника) и Scuola di Poesia - School of Poetry - Делегација Србије, придружили смо се пројекту ''ЗАГРЛИ ЖИВОТ'' намењеном деци оболелој од канцера.

У току прошле школске године послала сам литерарне радове чланова песничке радионице ''Млади песници'' и ученика IV1 које можете пронаћи од 62. до 82. стране💖ЗАГРЛИМО ЖИВОТ И УЖИВАЈМО У ЧИТАЊУ
ЧАРОБНИХ РЕЧИ НАШЕ ДЕЦЕ💖«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост