Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба


Табла Часопис 11:00:00 0


ШКОЛА ЗА МАЛЕ ДЕТЕКТИВЕ”
СУБОТА, 08.04. од 17 ч.

Главни јунаци ове представе Раша и Маша похађају школу за мале детективе и ово је њихов последњи дан у школи, дан за полагање испита. Раша је марљиво радио целе године, спреман је за сваки испит, за разлику од Маше која је помало забушавала.

Остаје да сазнамо резултате које труд доноси...

Едукативна и интерактивна представа „Школа за мале детективе“ малишане анимира као ниједна друга! Они излазе на сцену и актерима помажу да савладају све изазове које пред њих поставља учитељ.ЕЛЗА И ЗАЛЕЂЕНИ ХАНС” *ПРЕМИЈЕРА*
НЕДЕЉА, 09.04. од 12 ч.

Принцеза града Арендела, Елза, има посебне моћи… Све што пожели, Елза може да претвори у снег лед! Међутим, како не би учинила штету, она мора да носи рукавице. Њена млађа сестра принцеза Ана, неустрашиви оптимиста, тужна је и жели да помогне сестри да проклетсво престане и да Елза коначно може да буде безбрижна…

Са друге стране, за принцезу Ану боре се свим снагама принц Ханс и Кристоф, скромни продавац леда. Изборити се за праву љубав, нимало неће бити лако.

Као незаобилазни додатак ове приче, урнебесно смешни снешко Олаф ће нам дочарати и представити све ликове на двору, и насмејати нас до суза.

Победа доброг над злим, развијање тимског духа и снага сестринске љубави главне су поруке које ова представља оставља за собом.

Карте се могу купити на благајни Академије 28, сваког радног дана од 12-20 ч. и викендом сат времена пре почетка представе.
Више информација можете добити на 011/3621787; 011/3616020; 063/376847.​​

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост