Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Биоскопски програм од 6. до 12. априла


Табла Часопис 09:00:00 0


Радни дан
Афтерпарти
Град неупадљиве сватлости
Дух у оклопу 3Д
Лепотица и звер 3Д
Лепотица и звер 3Д (синх)
Поздрави из Фукушиме
У великом стилу
Ричард рода 3Д
Штрумпфови: Скривено село 3Д
17:30
19:30
21:40
20:00
15:30
15:20
22:30
13:40
13:50 18:00
Викенд
Афтерпарти
Град неупадљиве сватлости
Дух у оклопу 3Д
Лепотица и звер 3Д
Лепотица и звер (синх)
Лепотица и звер 3Д (синх)
Поздрави из Фукушиме
У великом стилу
Мали шеф 3Д
Ричард рода 3Д
Штрумпфови: Скривено село 3Д
17:30
19:30
21:40
20:00
10:30
13:00 15:30
-
22:30
12:00 18:00
10:20
13:50 15:50
           
  

НОВИ ФИЛМОВИ У БИОСКОПУ


МАЛИ ШЕФ
8. и 9. априла

Урнебесно универзална прича о томе како долазак нове бебе утиче на породицу, поготово бебе која увек добије оно што тражи, храну и пиће 24 сата на дан, 7 дана у недељи и бескрајно пуно састанака често и усред ноћи. Мали шеф је на мисији да спречи највеће непријатеље беба који им отимају љубав и пажњу одраслих – псе, а у томе ће му помоћи старији брат Тим.
АФТЕРПАРТИ
Од 6. априла

У познатом београдском клубу „ЛИНЕ“   живи се ноћни живот о ком причају сви који су икад били у Београду. Марко Маре, бармен, Тијана - Тића, гардероберка и Стефан - Кинез обезбеђење, су најбољи пријатељи који раде заједно у Лајну. Они су сведоци најразличитијих догађаја из ноћног живота тј. клабинга који је постао начин њиховог живота. Али Маре има друге амбиције - да постане глумац. Када пронађе кастинг за једну од познатих серија на интернету одлучује да оде и покуша да промени живот.


ПОЗДРАВИ ИЗ ФУКУШИМЕ
Од 6. априла

У бекству од својих неостварених животних снова млада Немица Мари путује у Јапан. Тамо се прикључује организацији Clowns4Help, која у катастрофом погођено подручје Фукушиме жртвама троструке катастрофе из 2011. жели да донесе мало радости у нужна склоништа, у којима још увек живе претежно старији људи јер нису желели или нису могли да се иселе.

У ВЕЛИКОМ СТИЛУ
Од 6. априла

Тројица пензионера, Вили, Џо и Ал, који живе заједно и полако труну у бескрајно једноличним данима, очајнички тражећи начин како да плате заостале рачуне и провести више времена са својим најмилијима. У једном тренутку одлуче да  опљачкају своју банку како би се домогли свог новца.
Од замршеног планирања до савршене егзекуције, ова ће пљачка тројцу које је друштво отписало, удахнути нову енергију. Ако им пође за руком, новац ће им сигурно добро доћи, а ако их ухвате, шта је најгоре што се може догодити тројици стараца? Можда ће отићи у затвор, можда у гроб. У сваком случају, отићи ће “У великом стилу”.
ГРАД НЕУПАДЉИВЕ СВЕТЛОСТИ
Од 6. априла

Томи Акхта, посвећени син и изнурени приватни детектив - тек се освешћује од још једног мамурлука, када његов наредни случај закуца на врата. Мелоди, проститутка, жели да пронађе своју пријатељицу, Наташу, која је нестала без трага и гласа. Како задире дубље у случај, Томијево путовање ка истини води га у скривене слојеве савременог Лондона, откључавајући шокантне тајне о бившим љубавима, пријатељствима и породици. 

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост