Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Ускршња играријада


Табла Часопис 14:00:00 0

Ивана Обрадовић, ОШ „Влада Аксентијевић“ Београд
Ускршња играријада је манифестација која се већ 8 година успешно спроводи у нашој школи у Београду и која представља пример добре праксе у нашем образовању.

   

Ускршња играријада је манифестација која је осмишљена из два дела и укомпонована у једну лепу целину. Први део је одељенско осликавање великих јаја направљењних у папир маше техници, а други део су штафетне игре добро осмишљене на тему Ускрса. Манифестација је такмичарског карактера и на крају се бира најлепше јаје Ускршње играријаде и проглашавају се победници у штафетним играма. Због великог посла, учествују само ученици првог и другог разреда (7 одељења). Играријада се увек одржава пред сам празник и тиме реализујемо главни њен циљ а то је да деца осете радост Ускрса. Веома је важно да се напомене да је ово резултат тимског рада свих настваница. 

  

Ове године за најлепше јаје је проглашено јаје одељења 2/3, најлепши одељенски слоган је имало одељење 1/2, а  прво место у штафетним играма је освојило (за први разред) одељење 1/1 а одељење 2/2 (за други разред). 

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост