Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Вилин Град слави пети рођендан!


Табла Часопис 09:00:00 0
У четвртак, 20. априла, биоскоп "Вилин Град" слави пети рођендан!

На дан рођендана, сви посетиоци ће уз купљену карту на поклон добити кокице. Коктел захвалности је организован од 18 до 21 час у холу биоскопа, где ћемо, уз мафине и вино, обележити петогодишњицу рада. За музику ће бити задужен познати нишки ДЈ Лоптица. А да би забава била "паклена", од 20 часова ће премијерно бити приказан осми наставак популарне франшизе "Паклене улице" .

Како бисмо свим љубитељима седме уметности пружили комплетно уживање у слици, биоскоп је осавремењен најновијим моделом Barco 4K HFR пројектора, који помера границе квалитета слике на виши ниво. 4К HFR (high frame rate) представља најновији стандард за репродукцију слике у високој резолуцији. Поређења ради, 4К резолуција нуди 4 пута већу густину пиксела у односу на тренутно најраспрострањенији 2К стандард, што значи 4 пута више детаља и далеко већи контраст.

Нашим посетиоцима смо омогућили и три програма поверења, кроз које могу да остваре разне попусте и награде. Школама је омогућен школски биоскоп, где је цена улазнице за организоване посете знатно нижа него регуларна. Рођенданци могу свој велики дан да прославе у биоскопу и да се проведу као на филму...

За пет година рада, биоскоп "Вилин Град" је приказао више од седам стотина наслова у преко двадесет хиљада пројекција, а своје поверење нам је указало више од 500 хиљада посетилаца. Сваког четвртка, љубитељима филмских остварења, "Вилин Град" доноси најновије наслове, пратећи светске трендове.


Видимо се у биоскопу, јер добре навике не треба мењати.  

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост