Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ПОРОДИЧНИ ВИКЕНД УЗ АНИМИРАНУ АВАНТУРУ „МАЛИ ШЕФ”


Табла Часопис 09:00:00 0


Специјални програм за децу уз поклоне за све посетиоце у биоскопу Синеплекс НишПогледајте предстојећег викенда урнебесну породичну комедију „Мали шеф“  у биоскопу Синеплекс Ниш. Синеплекс Породични дан ће овог месеца трајати дуже, тако да ће малишани 22. и 23. априла од 12 до 17 часова моћи да уживају у најактуелнијим филмовима и одличној забави.

Синхронизована анимација о породичним вредностима: „Мали шеф” и специјални програм намењен најмлађима, одушевиће како млађе, тако и оне мало старије посетиоце. Уз сваку купљену улазницу, деца ће на поклон добити часопис „Пепин забавник“ и ДВД издање „Мој мали пони“ за девојчице  и „Том и чаробно дрво“ за дечаке.

Све малишане очекује пуно дружења и специјалног програма у биоскопу, који ће употпунити доживљај праве, филмске забаве, док ће компанија Бамби поделити најсрећнијим добитницима слану плазму, за потпуно ново плазма искуство.

„Мали шеф“ је урнебесно универзална прича о томе како долазак нове бебе утиче на породицу, испричана из угла неодољивог, али помало непоузданог наратора, маштовитог седмогодишњег Тима. Тим је био центар универзума својих родитеља, све до тренутка док се није појавио он, нови члан њихове породице са којим нема шале. Љубоморан на свог новог брата креће у мисију да поврати пажњу својих родитеља и сазнаје да његов брат и није баш обична беба.

Гласове главним ликовима позајмљују Срђан Тимаров, Никола Брун, Ивана Кнежевић, Марко Марковић и Бранислав Платиша, док је редитељка синхронизације Теа Пухарић.

Трејлер филма „Мали шеф“ можете погледати овде.


Филм се налази у дистрибуцији Мега Ком (Mega Com) дистрибутерске куће.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост