Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ЈУБИЛЕЈ ПРЕДСТАВЕ “ПИНОКИО”


Табла Часопис 08:00:00 0


У Позоришту лутака ће се у уторак, 4. априла у 10 часова одиграти педсети, јубиларни пут представа “Пинокио”. Након трогодишње паузе представа је, у оквиру обележавња Светског дана позоришта за децу и младе, враћена на репертоар. Нове генерације малишана уживају у причи о дрвеном лутку који, након многих згода и незгода, схвата да онолико колико променимо себе набоље, толико ће и свет у коме живимо бити бољи.

Глумица Јелена Ђорђевић, која тумачи насловну улогу наводи: “То је једна од оних представа која се игра са великом жељом, коју деца обожавају, а родитељи гледају са неком, фином, сетом“ и додаје: „Ова разиграна, распевана, нежна и поучна представа се гледа у једном даху, а ако вам на моменте  и застане дах, онда смо ми добро урадили свој посао.

Представу је режирао Зоран Лозанчић, а улоге тумаче: Јелена Ђорђевић, Слободан Миљковић, Светлана Михајловић, Биљана Раденковић, Дејан Гоцић, Стефан Младеновић, Мирјана Ђорђевић, Тома Бибић, Марија Цветковић, Александра Павловић, Станислава Јоковић, Татјана Миленковић, Младен Милојковић и Милош Цветковић.


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост