Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » У биоскопу Вилин Град - породични викенд


Табла Часопис 11:00:00 0


ПОРОДИЧНИ ВИКЕНД
3. и 4. ЈУНА У БИОСКОПУ ВИЛИН ГРАД

Породични филмови и Мали Политикин Забавник на поклон,
а за целу породицу попуст уз Породичну картицу!


Породични викенд биће одржан 3. и 4. јуна, од 10 до 16 часова, у биоскопу Вилин Град. Сви они који још увек нису погледали хит филм "Мали шеф",  биће у прилици да погледају ово остварење по сниженим ценама улазница, уз Породичну картицу. Анимирани филм "Мали шеф" је синхронизован на српски језик, и приказује се у 2Д и 3Д технологији.

"Мали шеф" је прича о најнеобичнијој беби, беби која носи одело и актен ташну, говори одраслим мушким гласом и понаша се као шеф, а глас му позајмљује наш познати глумац Срђан Тимаров.

У оригиналној верзији, Малог шефа синхронизује Алек Болдвин, а у српској, поред Тимарова, гласове позајмљују и Никола Брун, Ивана Кнежевић, Марко Марковић и Бранислав Платиша.

Поред овог остварења, на репертоару су преслатки Штрумпфови и њихов филм "Скривено село", као и анимирани филм "Окто, истраживач дубина" .

У оквиру Породичног викенда, од 12 до 16 часова, у холу биоскопа, биће одржане и креативне радионице.

Малишани који имају Породичну картицу, уз купљену улазницу, на поклон ће добити Мали Политикин Забавник и кокице, а њихови родитељи/пратиоци плаћају дечију цену улазница.

Сви они који немају Породичну картицу, могу је преузети на благајни биоскопа Вилин Град. Ова картица је потпуно бесплатна, а чланство са собом не повлачи никакве обавезе.

Породична картица је намењена деци до 13 година, која ће, уз ову картицу, остварити специјалне попусте приликом куповине биоскопске карте, а уз сваку посету биоскопу на поклон ће добити кокице. Родитељ/пратилац, такође, остварује попуст при куповини улазнице за све дечије филмове. Попуст за родитеља/пратиоца важи и сваког радног дана до 17 часова, као и за Породични викенд, који се одржава сваког првог викенда у месецу.


Репертоар, трејлере и термине филмова можете погледати на сајту биоскопа Вилин Град, где можете и резервисати улазнице.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост