Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » ТАБЛА ФЕСТ 17 У ОШ “СВЕТИ САВА” МЛАДЕНОВАЦ


Табла Часопис 12:00:00 0

Славка Аврамовић, ОШ „Свети Сава“ Младеновац

На предлог редакције ТАБЛА интернет часописа за подстицање дечјег стваралаштва са којима сарађујемо 3 године и учествујемо веома успешно на ликовним и литерарним конкурсима, у петак 26. маја 2017. године смо у ОШ “Свети Сава” у Младеновцу одржали радионице. На тај начин смо се придружили ТАБЛА ФЕСТУ ове године. Прошле године смо били део Дечјег жирија.

Сви ученици млађих разреда су били укључени, као и ученици специјалног одељења.

      
Учитељице су организовале часове српског језика и ликовне културе, а ученици су стварали на свој креативан начин. Тема је била слободна. Неки су писали поезију, неки прозу, неки су цртали, сликали, правили играчке, неки осликавали мајице, а онда смо у школском дворишту, после часова организовали Пролећни базар. Придружили су се и родитељи, а могли су и да купе понешто. Новац ће бити употребљен за набавку средстава која ће се користити у наставним и ваннаставним активностима школе.

  
Сви ми који желимо да удружимо снаге у подстицању дечјег стваралаштва дали смо на неки начин свој допринос и због тога смо веома поносни.

    

Ове године, први пут смо радили на овакав начин и верујемо да ћемо наставити и даље да сарађујемо, а све у циљу да подстичемо и развијамо дечје стваралаштво и нове идеје, како бисмо пре свега неговали и чували свој језик и културу.


  


 

 

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост