Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Шести хуманитарни концерт „Света Јелена“


Табла Часопис 10:00:00 0

Културни центар „Драинац“ Блаце


Фото: Brus OnlineОдржан је шести хуманитарни концерт "Света Јелена". Организатор  концерта је ОШ "Стојан Новаковић" у сарадњи са КУД-ом "Стојан Новаковић". Месец мај је, месец хуманости, пре концерта одржан је хуманитарни вашар, као и моногобројне активности поменуте школе.


"Организовањем оваквих активности били смо вођени девизом да треба узети осмех и даривати га ономе ко га никада није имао, да треба узети зрак сунца и учинити да одлети тамо где влада ноћ, да треба узети наду и живети у њеном светлу, да треба узети доброту и даривати је ономе коме је преко потребна". Ово је порука хуманих људи из ОШ "Стојан Новаковић" и истоименог КУД-а.


Посетиоци су уживали у доброј песми и игри за коју су се побринули: КУД "Стојан Новаковић", Етно група из Бруса, Чланица етно хора "Драинац", ФА "Драинац" као и специјални гост.

До сада помоћ је отишла онима којима је то било најпотребније, а то су: Дом за незбринуту децу Јефимија у Крушевцу; Дечијем одељењу КЦ-а Ниш, Онколошком одељењу дечије клинике КЦ-а Ниш као и ученицима са слабијем материјалним стањем ОШ "Стојан Новаковић".Жаклина Милутиновић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост