Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Породични викенд у Вилином Граду


Табла Часопис 10:00:00 0


ПОРОДИЧНИ ВИКЕНД
1. и 2. ЈУЛА У БИОСКОПУ ВИЛИН ГРАД

Породични филмови и Мали Политикин Забавник на поклон,
а за целу породицу попуст уз Породичну картицу!


Породични викенд биће одржан 1. и 2. јула, од 10 до 16 часова, у биоскопу Вилин Град. На репертоару ће се наћи трећи наставак једног од највећих анимираних филмских хитова -  "Грозан ја".

Након што је отпуштен из Лиге против зликоваца, због неуспеха да ухвати последњег лошег момка који је припретио целом човечанству, Гру улази у велику кризу идентитета. Али када се мистериозни странац појави, како би обавестио Груа да има давно изгубљеног брата близанца – који очајнички жели да крене стопама свог брата Груа – некадашњи супер негативац ће поново открити како је добро бити лош.

На репертоару је 2Д и 3Д синхронизована верзија, као и 2Д титлована верзија овог остварења.

Такође, не пропустите јединствену прилику да се дружите и фотографишете са преслатким Малцима! У суботу, 1. јула, од 16 до 17 часова, ова весела дружина ће бити у биоскопу Вилин Град. Весела поворка омиљених Малаца стиже под називом „Жути караван“, како би обрадовала посетиоце биоскопа и употпунила доживљај свим љубитељима ових неодољивих створења.

Поред филма "Грозан Ја 3", на репертоару ће се наћи и анимирана остварења Аутомобили 3 и Мали шеф.

Малишани који имају Породичну картицу, уз купљену улазницу, на поклон ће добити Мали Политикин Забавник и кокице, а њихови родитељи/пратиоци плаћају дечију цену улазница.

Сви они који немају Породичну картицу, могу је преузети на благајни биоскопа Вилин Град. Ова картица је потпуно бесплатна, а чланство са собом не повлачи никакве обавезе.

Породична картица је намењена деци до 13 година, која ће, уз ову картицу, остварити специјалне попусте приликом куповине биоскопске карте, а уз сваку посету биоскопу на поклон ће добити кокице. Родитељ/пратилац, такође, остварује попуст при куповини улазнице за све дечије филмове. Попуст за родитеља/пратиоца важи и сваког радног дана до 17 часова, као и за Породични викенд, који се одржава сваког првог викенда у месецу.


Репертоар, трејлере и термине филмова можете погледати на сајту биоскопа Вилин Град, где можете и резервисати улазнице.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост