Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Радионица “Филцовање вуне“ у Народној библиотеци “Рака Драинац“ Блаце


Табла Часопис 16:00:00 0

Народна библиотека „Рака Драинац“ Блаце


 Ученици Основне школе „Стојан Новаковић“ који наставу похађају у Барбатовцу, Кашевару, Трбуњу и Гргуру били су гости Народне библиотеке „Рака Драинац” Блаце.

 

Том приликом блачка библиотека за њих је организовала радионицу у оквиру које их је Данијела Младеновић  упознала са техником „Филцовања вуне“.

Технику филцовања или механичког повезивања вуне основци из Барбатовца, Кашевара, Трбуња и Гргура имали су прилику да и сами примене јер су активно са својим учитељима учествовали у радионици.Након радионице ученици су обишли Народну библиотеку „Рака Драинац“ и упознали се са књижним фондом блачке библиотеке.
Пуни позитивних утисака након обиласка библиотеке,  ученици су својим вршњацима топло препоручили да дођу у Народну библиотеку „Рака Драинац“ у Блацу где могу наћи занимљиве и поучне књиге  за њихов узраст.

Након што нас је уверио да поседује одлично знање када су диносауруси у питању, Синиша Стојановић, ученик првог разреда, нам је показао и занимљиву Енциклопедију о диносаурусима“  коју је пронашао у библиотеци, а коју ће у циљу усавршавања свог знања о диносаурусима у нарендом периоду узети да прочита.

Народна библиотека „Рака Драинац“ Блаце овим, али и осталим малишанима које је до сада угостила оставила је много позитивних утисака.Горица Шеговић


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост