Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Једнодневна ликовна колонија у природи


Табла Часопис 14:00:00 0

Културни центар „Драинац“ Блаце
Чланови ликовне креативне радионице "Да Винчи" која ради при Културном центру "Драинац" у Блацу, посетили су Луковску бању и одржали једнодневну ликовну колонију у природи. Деца су исказала умећа на отвореном. Сликала су, играла се у природи која је била врло инспиративна не само за њих већ и за њихову наставницу Милену Симић. Иницијатива да један дан проведу у природи потекла је од директора Културног центра „Драинац“ Марије Ћурчић.

  

 
Фото: Прокупље на длану

Слике и цртежи који су настали у креативој радионици "Да Винчи", као и на овој колонији биће изложени у оквиру "Културног лета", које ће организовати Културни центар "Драинац" од 1. до 10. јула.


Чланови ликовне радионице раде новом техником сликања, а то су мокре слике и можемо рећи да су настала лепа и квалитетна дела без обзира на узраст ових малишана. Ту је и врло креативна и млада њихова наставница Милена Симић која их бодри у раду и на њих преноси све своје знање  казала је директор Културног центра „Драинац“ Марија Ћурчић.


Клинци ће у летњим месецима имати више активности, како би испунили слободно време. У оквиру "Културног лета" биће ликовна колонија на којој ће учествовати академски сликари, међутим, њима ће се придружити и мали уметници из ликовне радионице "Да Винчи" заједно ће сликати на отвореном.

Радиће сувенире и накит који ће изложити на манифестацији "Дани шљиве".Жаклина Милутиновић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост