Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » » Матија Златков - На крају првог разреда


Табла Часопис 12:00:00 0

Наташа Липовац, ОШ "Вук Караџић" БеоградНа крају првог разреда


На пријему у Дeчјем културном центру сам први пут видео своју учитељицу Наташу. Све време сам размишљао шта ће да се деси у школи. Плашио сам се да нећу стићи на време у школу. Радовао сам се што ћу упознати нове другаре, па ми је то умањило страх.

Првог дана школе, чим сам изашао из аутобуса упознао сам Димитрија. Нисам познавао никог из свог разреда, али смо се убрзо добро упознали. На часовима смо учили да читамо, пишемо и рачунамо. Од почетка највише волим математику, а научио сам да пишем лепо. Не волим да пишем саставе, али се трудим. Волим да се играм на великом одмору, највише са Михајлом Токовићем. Учитељица нам помаже не само у учењу него и да будемо бољи другари. Заједно смо правили приредбу за Нову годину, ишли на рекреативну наставу на Тару и направили нашу библиотеку. Такође смо ишли на излете и у позориште. Свуда нам је било лепо и постали смо супер другари.

Овај први разред је брзо прошао, и мени је сваки дан било лепо у школи. Мало ми је жао што нећу видети другаре и учитељицу до септембра, али се баш радујем дугом летњем распусту.Матија Златков, I-4


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост