Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Теодора Мишић - Да имам чаробни штапић


Табла Часопис 08:00:00 0


Да имам чаробни штапић


Свако од нас је бар једном пожелео да му се догоди неко чудо или магија и углавном се то деси када нешто јако желимо, а знамо да је немогуће да се оствари.
Искрена да будем, много пута су мојом главом лутале жеље, некад стварно вредне, а некад будаласте. Када би ми се указала прилика да стварно могу чаробним штапићем да нешто променим, не бих била себична. Чаролију бих послала целом свету, да се сваком детету, свакој мајци, сваком оцу, баки, деки који су болесни, врати здравље. Иако сам мала, знам да је здравље највеће богатство, а не може се купити никаквим парама. Само замислите каква би то чаролија била. Колико би срећних људи било, колико би се осмеха појавило на лицима деце и одраслих када би схватили да су оздравили. Знам, многи ће рећи то је немогуће, али ја дубоко верујем да се чуда дешавају.
Волела бих када би свако, чаробни штапић, искористио за праву ствар, за добро свих људи, а не само за личну корист. Ако се чаробни штапић појави, надам се да ће доћи у праве руке.За Табла Фест 17


Теодора Мишић, IV-2, ОШ „Вук Караџић“ Књажевац


Учитељица: Емануела Милетић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост