Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Миа Стојковић - Да имам чаробни штапић


Табла Часопис 16:00:00 0


Да имам чаробни штапићСвако дете воли да машта. Ја одувек маштам да имам чаробни штапић. Да имам чаробни штапић допринела бих бољем животу за сва бића на овој планети.

Свој деци на планети бих омогућила безбрижно и лепо детињство. Када би год били тужни враћала бих им осмех на лице. Изградила бих кућице за птице и за друга мала створења. Научила бих језик птица и лептира. Са лептирима бих обишла цео свет, а са птицама бих зими летела на југ. Нахранила бих сву децу и људе и обезбедила им домове за свој даљи живот. Украсила бих све куће и баште. Мој чаробни штапић направио би чаробни прах који би све људе који су у свађи помирио. Излечила бих све болесне људе и животиње. Оживела бих све увенуле биљке. Сваког дана би помало падала киша и поливала цвеће. Својим чаробним штапићем направила бих да сва саобраћајна средства раде на струју да не би загађивали природу. Изградила бих што више паркова и игралишта за децу. Да сам чаробница нико не би био тужан и сви би се дружили, без обзира из које су земље, народа, вере или породице. Сви људи би били пријатељи.

У мојој глави пуној маште има пуно жеља. Све су оне главне и све бих их испунила да имам чаробни штапић. Да имам чаробни штапић остварила бих све своје жеље.За Табла Фест 17


Миа Стојковић, 3-2, ОШ „Иво Андрић“ Ниш


Учитељица Данијела Мићуновић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост