Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Породични викенд - Повратак у школу


Табла Часопис 10:00:00 0


Породични викенд - Повратак у школу
2. и 3. септембра у биоскопу Вилин Град

Породични филмови и Мали Политикин Забавник на поклон,
а за целу породицу попуст уз Породичну картицу!


Породични викенд биће одржан 2. и 3. септембра, од 10 до 16 часова, у биоскопу Вилин Град. Септембарски породични викенд ће бити посвећен школарцима, па ће они, уз Породичну картицу, добити и симболичне поклоне за срећан полазак у школу.

У недељу, од 12 до 16 часова, сви посетиоци ће моћи да учествују у креативној радионици, коју организује мултидисциплинарна школа School & School. Професори ове школе ће нам показати основе роботике, програмирања, роботичког инжињеринга, а најмлађи посетиоци ће бити у прилици и да направе своју прву апликацију. School & School ће представити своју Јутјуб (YouTube) академију, као и технику за успешно учење (Мапе ума) и игрице за чаробно детињство.

На репертоару су анимирани филмови:

Тврд орах 2 (2Д/3Д)
Грозан ја 3 (2Д/3Д)
Емоји филм
Аутомобили 3 3Д

Малишани који имају Породичну картицу, уз купљену улазницу, на поклон ће добити и Мали Политикин Забавник и кокице, а њихови родитељи/пратиоци плаћају дечију цену улазница.

Сви они који немају Породичну картицу, могу је преузети на благајни биоскопа Вилин Град. Ова картица је потпуно бесплатна, а чланство са собом не повлачи никакве обавезе.

Породична картица је намењена деци до 13 година, која ће, уз ову картицу, остварити специјалне попусте приликом куповине биоскопске карте, а уз сваку посету биоскопу на поклон ће добити кокице. Родитељ/пратилац, такође, остварује попуст при куповини улазнице за све дечије филмове. Попуст за родитеља/пратиоца важи и сваког радног дана до 17 часова, као и за Породични викенд, који се одржава сваког првог викенда у месецу.


Репертоар, трејлере и термине филмова можете погледати на сајту биоскопа Вилин Град, где можете и резервисати улазнице.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост