Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » РАДИОНИЦА ЗА РОДИТЕЉЕ ЂАКА ПРВАКА


Табла Часопис 08:00:00 0

Припремите себе и своје дете за полазак у школу

Сви заинтересовани родитељи ђака првака ће моћи да добију корисне и практичне информације и савете како да свом детету пруже праву подршку и без стреса га припреме за школу, на радионицама које ће бити одржане 26. августа и 3. септембра 2017, у 16 часова у Београду.

Радионица, која је део пројекта #Негуј радост живота, Центра за лични развој „Лепо ми је“ ће се састојати из два дела. У једном ће, искусна учитељица упутити родитеље у све што је потребно да знају о настави и школи. А у другом ће, од маме прошлогодишњег ђака првака и искусног саветника за лични развој сазнати и научити како да се са свим тим информацијама о школи успешно носе, како да раде на себи и помогну детету да се боље концентрише, опусти и адаптира на промену.

-За ђака првака, школа је огромна промена у животу. Толико велика да је чак и родитељима тешко да је замисле и прихвате. Али управо родитељи морају бити прави ослонац детету, како би успешно савладало промену и истински разумело зашто је школа важна и како да у њој ужива. Зато, родитељи осећају одговорност да своју улогу одиграју најбоље што могу, а притом и њима самима треба подршка да се адаптирају на нове околности. Све ово су разлози због којих сам направила ову радионицу – истакла је Милица Стојиљковић, аутор радионице, саветник за лични развој и мама прошлогодишњег ђака првака и додала да ће радионица бити бесплатна за првих 50 родитеља који су се пријавили за први термин, као и да ће због великог интересовања, бити организована још једна, недељу дана касније, 3. септембра.
Поред важних информација, практичних примера и вежби, подршке и инспирације, са радионице ће родитељи понети и материјале који им могу послужити као подсетник за будући рад на себи и са дететом, ђаком прваком.
Радионици могу присуствовати родитељи који се унапред пријаве путем веб сајта www.lepomije.rs

НАЗИВ РАДИОНИЦЕ   Радионица за родитеље ђака првака
ДАТУМ И ВРЕМЕ  Субота, 26. август и недеља, 3. септембар 2017., 16 - 19 ч.
МЕСТО   Хотел 88 Румс (Hotel 88 Rooms) – сала Оникс, 1. спрат, Таковска 45а

Организатор радионице је Милица Стојиљковић, оснивач Центра за лични развој „Лепо ми је“, који је посвећен личном развоју одраслих и деце, кроз практиковање адекватне комбинације метода личног развоја и вештина комуникације и пословног развоја. Програми Центра подразумевају различите нивое и форме обуке: радионице, семинаре, индивидуалне консултације, предавања. Радионица за родитеље ђака првака је програм у оквиру пројекта „Негуј радост живота“, захваљујући коме свако може да ради на унапређењу својих личних и професионалних квалитета и изабере да буде боља верзија себе.«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост