Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Најновија екранизација романа Стивена Кинга премијерно у биоскопу Синеплекс Ниш


Табла Часопис 12:00:00 0


„Мрачна кула” у биоскопу Синеплекс Ниш


Амбициозна и комплексна прича једног од најпознатијих књижевних аутора данашњице, Стивена Кинга стиже на велико платно биоскопа Синеплекс Ниш. Не пропустите да премијерно погледате научно-фантастичну авантуру „Мрачна кула” у среду, 9. августа у 20 часова у биоскопу Синеплекс Ниш у Стоп Шоп ритејл парку.

Како би доживљај био комплетан, у сарадњи са књижарама „Вулкан издаваштво“, петоро најсрећнијих гледалаца премијере у биоскопу Синеплекс Ниш, добиће на поклон роман Стивена Кинга „Револвераш“, која представља прву књигу  брилијантне серије „Мрачна кула“, где нас аутор упознаје са једним од својих најзагонетнијих хероја. Са визионарског аспекта, ово је најбоље дело Стивена Кинга, магична комбинација фантазије и хорора који заједнички достижу врхунац узбуђења.

Глумачка екипа коју предводе Идрис Елба у улози револвераша Роланда и Метју Маконахеј као Човек у црном, обећава добру забаву у дуго ишчекиваном филму.

Последњи витешки ратник, Роланд Дешаин налази се у вечитој битки са Валтером О Димом такође познатим и под именом Човек у црном. Одлучан је да га спречи у уништењу Мрачне куле која у равнотежи одржава читав наш универзум. Док судбина светова виси на танкој линији, добро и зло ће се сукобити у ултимативној борби у којој једино Роланд може одбранити Кулу од Човека у црном.

Режисер Николај Арсел, успео је да комбинујући елементе фантастике, хорора и вестерна, на брилијантан начин пренесе на велико платно најпознатије књижевно дело Стивена Кинга и поведе вас на невероватно путовање кроз добро и зло.  Филмови снимани по романима Стивена Кинга спадају у најуспешније екранизације, међу којима „Бекство из Шошенка”, „Мизери”, „Исијавање”, „Кери” и „Зелена миља”.


Трејлер филма „Мрачна кула“ можете погледати овде. 


Карте за премијеру филма су већ увелико у продаји на благајни биоскопа Синеплекс Ниш или преко сајта www.cineplexx.rs уз употребу Синеплекс бонус картице.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост